Verzending en levering

VOOR HET LAATST GEWIJZIGD OP 24-08-2023

LEVERTIJD (NEDERLAND & BELGIË)

 ✓ Alle bestellingen worden binnen 24 uur na aankoop verzonden. De levering van bestellingen kan verschillen en duurt tussen de 7 tot 20 werkdagen. Alle bestellingen kunnen gemakkelijk en veilig worden gevolgd met de track en trace die bij uw bestelling wordt mee verzonden. Voor verdere vragen rond om verzending kunt u altijd contact op nemen met onze klantenservice.

  ✓ Nederland Express Verzending + Track en Trace (7 t/m 20 werkdagen)
  ✓ België Express Verzending + Track en Trace (7 t/m 20 werkdagen)

   WIJZIGINGEN IN STIJL, GROOTTE EN FOTO

   Zodra uw bestelling is geplaatst, gaat u ermee akkoord en begrijpt u dat het een op maat gemaakt product is dat onmiddellijk in productie zal gaan en dat er geen venster is om verdere wijzigingen aan te brengen. 

   ADRESWIJZIGINGEN 

   Als u het verzendadres wilt wijzigen, stuur ons dan een e-mail met uw bestelnummer, het huidige verzendadres en het adres waarnaar u het adres wilt wijzigen. Wij kunnen het adres wijzigen tot uw bestelling is verzonden.

   BESCHADIGDE/ONGEDRUKTE ARTIKELEN 

   Als het product defect aankomt, zullen wij het artikel opnieuw en gratis verzenden. Neem hier contact met ons op met een foto van uw item en ordernummer. Wij zullen uw artikel altijd binnen zeven werkdagen naar u verzenden.

   VERLOREN PAKKETTEN 

   In het geval dat een pakket verloren is gegaan of niet is afgeleverd als gevolg van een logistieke reden, zullen wij altijd een nieuw pakket verzenden voordat wij overgaan tot ons terugbetalings- en retourbeleid.

   PRODUCTAFBEELDING DISCLAIMER 

   Hoewel wij alles in het werk stellen om onze producten nauwkeurig te fotograferen en ze in detail te beschrijven, kunnen wij niet garanderen dat elke foto in productie de werkelijke kleur van de koopwaar nauwkeurig weergeeft als gevolg van veranderingen in de schermresolutie. Neem contact met ons op als u vragen heeft over de kleur, het materiaal of de maat van een artikel voordat u het koopt. 

   ANNULERINGEN/RETOURNEREN

   Als u uw bestelling wilt annuleren, moet u dit doen binnen 2 uur na het plaatsen van uw bestelling, omdat onze productie 1 dag omloopt.

   ALTIJD GRATIS VERZENDING

   Wij dekken de verzendkosten voor al onze producten wereldwijd. Ze worden gratis naar je verzonden. Er is geen minimum bestelwaarde.